ÎnregistrareAutentificare

Despre noi

Ne implicăm în proiecte de responsabilitate corporativă. De când suntem prezenţi pe piaţa românească, ne-am legat numele de o varietate de astfel de proiecte – de la cele sociale, de asistenţă pentru categorii defavorizate, la cele de educaţie sau la programe integrate de protecţia mediului și o viață sănătoasă prin sport. Ne bucurăm să constatăm că bunele intenţii şi ideile noastre au prins rădăcini şi îşi fac simţite, de la an la an, efectele pozitive.  Este important pentru noi ca implicarea în societate să fie în acord cu aşteptările şi priorităţile celor cu care intrăm în contact. Pentru că ne dorim ca programele noastre să răspundă unor nevoi reale, am lansat în 2014 platforma www.teimplici.ro, pentru a face auzită opinia tuturor membrilor comunităţii interesaţi de ceea ce se întâmplă în societate.

Suntem conştienţi de rolul pe care-l putem juca - direct sau indirect – în felul în care evoluează societatea. Ne desfăşurăm activitatea urmând principiile responsabilităţii faţă de indivizii şi comunităţile cu care interacţionăm – de la angajaţi la parteneri de afaceri, colaboratori, furnizori şi clienţi.

 

Teimplici.ro a demarat în luna iunie 2014 cu un sondaj de opinie a publicului larg cu privire la direcţiile prioritare pentru dezvoltarea societăţii, în care este nevoie urgentă de proiecte şi investiţii. Utilizatorii, pe lângă votarea temelor prioritare – EDUCAŢIE, SĂNĂTATE, MEDIU, INOVAŢIE, DEZVOLTARE şi PROTECŢIE SOCIALĂ, au propus şi au votat şi arii concrete de intervenţie asociate acestora.

În a doua faza a proiectului, începând cu toamna anului 2014, membrii societății civile au putut propune proiecte de impact, iar proiectele eligibile au intrat and de an în competiţie în urma căreia zeci de proiecte au obţinut sponsorizări pentru a fi implementate în comunități.

De la lansarea din 2014 și până în prezent, peste 400 de proiecte au fost înscrise în programul Teimplici.ro, valoarea fondurilor oferite de Telekom pentru implementarea a 30 din acestea depășind 190.000 de euro.

 

 

Teimplici.ro
Teimplici.ro
Teimplici.ro
Teimplici.ro
Teimplici.ro
Teimplici.ro