ÎnregistrareAutentificare

Juriu

Cristina Bazavan

Cristina Bazavan

Cristina Bazavan are o experienţă în media de peste 15 ani. Din aprilie 2005 şi până în mai 2011 a fost unul dintre oamenii cheie ai revistei Tabu, al cărei redactor şef a fost. A devenit cunoscută în mass media românească drept una dintre vocile Europa FM, activitatea sa în radio desfăşurindu-se pe parcursul a 12 ani. A făcut parte din echipa care a creat brandul Europa FM, realizând o performanţă unică: staţia a ajuns nr. 1 naţional în 6 luni de la lansare, fiind cea mai spectaculoasă lansare a unui post de radio. A făcut parte din echipa care a format şi rebranduit Radio 21 la sfârşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla.

Mai mult »

Liciu Alina

ALINA LICIU

Alina Liciu este fondator și managing partner al agenției The Azores Sustainability & CSR Services din 2013. A lucrat pentru companii multinaționale de top (Procter & Gamble și Leroy Merlin) și este implicată în domeniile Sustenabilitate și Corporate Social Responsibility din 2008. Alina este printre primii consultanți români care deține un certificat de la Global Reporting Initiative pentru a utiliza direcțiile de raportare G4. Din dorința de a crește nivelul de performanță al domeniului CSR în România și de a crește interesul mass-media pentru acest domeniu, Alina a inițiat România CSR Index – cel mai important studiu despre CSR în România. În 2018, indexul a luat în considerare 696 de companii care au peste 500 de angajați și a folosit un instrument de cercetare cu 49 de indicatori. Pasiunea ei este sustenabilitatea corporativă și responsabilitatea socială ca abordări strategice, pentru a alinia obiectivele de business la prioritățile de dezvoltare ale societății și ale comunităților. Este întotdeauna orientată spre rezultate și este în permanență în căutare de bune practici privind afacerile sustenabile. Are o abilitate unică de a mixa creativitatea și cercetarea riguroasă ca o modalitate de a crea valoare în dezvoltarea proiectelor ei.

Mai mult »

Ciprian Fartusnic

CIPRIAN FARTUŞNIC

Ciprian Fartușnic este cercetător științific principal la Institutul de Științe ale Educației (ISE), cu o experiență de 20 ani în domeniul cercetării și al analizei politicilor educaționale. Din 2002 este implicat în proiecte de tip cercetare-acțiune în comunități dezavantajate, care urmăresc reducerea riscului de abandon și absenteism școlar și creșterea șanselor de continuare a studiilor în niveluri superioare de educație. A participat în calitate de expert la programele Reprezentanței UNICEF în România, Comisiei Europene, CEDEFOP, Consiliului Europei, Băncii Mondiale. Face parte din echipe naționale și internaționale de cercetare pe tematici diverse privind învățământul rural, participarea copiilor și tinerilor romi la educație, violența în școală, integrarea copiilor cu dizabilități și/sau CES în învățământul de masă, finanțarea educației din perspectiva echității, managementul educațional. În perioada 2014-2017 a fost implicat în procesul de realizare a noului curriculum în România iar în prezent coordonează echipa ISE parteneră a Ministerului Educației Naționale în proiectul Curriculum relevant. Educație deschisă pentru toți – CRED.

Mai mult »

Florina Serban

FLORINA ŞERBAN

Florina este Expert responsabilitate corporativă şi are o experienţă de aproape10 ani în domeniile comunicare, CSR, relaţii publice şi marketing. A absolvit Universitatea din Bucureşti, secţia de Comunicare şi Relaţii Publice şi s-a specializat în marketing strategic la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Mai mult »

Simona Iftimescu

SIMONA IFTIMESCU

Simona Iftimescu este expert educațional, cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București și Secretar General al Asociației Române de Cercetare în Educație. Simona este licențiată în Psihologie și în Științe Politice (Universitatea din București), absolventă a programului de master „Comparative and International Education”, Universitatea Oxford, (Marea Britanie) și doctorand în Științele Educației (Universitatea din București). De asemenea, Simona a studiat timp de un an la Ithaca College (SUA), participând recent și la scurte stagii de cercetare, precum cele de la Universitat Autonoma de Barcelona (Spania) sau Boston College – Center for International Higher Education (SUA). Experiența sa profesională cuprinde colaborări cu organizații neguvernamentale, companii și instituții publice, printre care PwC (Senior Consultant), Ursus Breweries (Public Affairs Manager), Administrația Prezidențială (Consilier, Departamentul Educație și Cercetare) sau Centrul de Dezvoltare și Formare în Domeniul Învățământului Superior, Universitatea din București (Asistent de cercetare).

Mai mult »