ÎnregistrareAutentificare

Proiecte

null

„ACHIZIȚIONARE CALCULATOARE PENTRU GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”OSTROVENI NR. 2”, JUDEȚUL VÂLCEA”

Iniţiatorul proiectului: Asociatia Prezent si Viitor

Tema:

Educație

Argumente:

Proiectul propus urmărește achiziţionarea de calculatoare pentru asigurarea derulării în condiţii optime a activităților copiilor înscriși la grădiniță. Achiziţia acestor produse este imperios necesară pentru realizarea obiectivelor propuse prin proiect. Grădinița este locul în care grija şi încrederea sunt mai presus de restricţii şi ameninţări şi unde fiecare persoană, indiferent de etnie, este întrebată, ajutată şi inspirată să trăiască cu astfel de idealuri şi valori precum bunătatea, corectitudinea şi responsabilitatea. Aceasta asigură un climat de siguranţă fizică şi psihologică favorabil dezvoltării personalităţii ca întreg. Se încurajează fermitatea, disciplina susţinută care dă naştere minţilor active şi bunei sănătăţi. Prin implementarea proiectului urmărim creșterea actului educațional în grădiniță, pregătire copiilor pentru următoarele etape ale vieții și formarea abilităților acestora în ceea ce privește utilizarea calculatorului, acesta fiind prezent în toate activitățile ce vor urma în dezvoltarea lor. Se dorește dotarea grădiniței urmărindu-se atingerea unui indicator cât mai modern pentru formarea micuților, dar și simplificarea actului de învățare prin lărgirea orizontului de activități.

Descriere proiect:

Obiectivul general al proiectului constă în achiziționarea calculatoarelor care să modernizeze actul educațional al grădiniței. Obiective specifice: 1. Achiziționare calculatoare; 2. Susținerea acului educațional prin sprijinirea nevoilor acestuia; 3. Creșterea gradului de confort a micuților și a personalului grădiniței; 4. Sprijinirea copiilor înscriși la grădiniță, în vederea oferirii unui sistem de învățare cât mai ușor și eficient; 5. Modernizarea grădiniței;

Impact:

Proiectul va avea un impact pozitiv în orașul în care urmează a fi implementat. Locuitorii vor fi informați și vor schimba modul de abordare în ceea ce privește „calculatorul în viața unui adolescent”. După implementarea proiectului rezultatele apărute vor fi imediate și de durată, întrucât promovarea proiectului va fi intensă și prezentată într-un mod direct.

Link webpage:
Link facebook:
Link twitter:
Link blog: