ÎnregistrareAutentificare

Proiecte

null

Vocea Mea Spatiul Meu

Iniţiatorul proiectului: ASOCIATIA TELEFONUL COPILULUI

Tema:

Educație

Argumente:

Astazi avem posibilitatea de a accesa aplicatii mobile adresate unei palete largi de nevoi. Aplicatia mobila pe care o propune organizatia noastra are, insa, un caracter unic si urmareste sa faca o diferenta reala in vietile copiilor si adolescentilor. In principal, aplicatia mobila va oferi copiilor si adolescentilor acces facil catre specialistii Telefonul Copilului, aceasta aplicatie fiind singurul instrument care nu se regaseste printre caile pe care copiii le pot urma pentru a ajunge la serviciul care le este dedicat: Telefonul Copilului – 116111. Organizatia noastra va putea acoperi astfel toate modalitatile posibile din punct de vedere tehnic prin care copiii si adolescentii pot accesa serviciile de informare si consiliere oferite de specialistii Telefonul Copilului.

Descriere proiect:

Proiectul „Vocea Mea Spatiul Meu” urmareste dezvoltarea si implementarea unei aplicatii mobile dedicata copiilor si adolescentilor. Utilizatorii aplicatiei vor avea posibilitatea sa se inregistreze, sa obtina informatii utile, sa transmita e-mail si sa contacteze telefonic specialistii Telefonul Copilului, sa creeze un avatar si sa-si exprime propriile emotii si sentimente. Faptul ca aplicatia mobila va oferi acces direct catre specialistii Telefonul Copilului, ne va oferi posibilitatea de a preveni, dar si de a interveni in situatii grave in care copiii si adolescentii s-ar putea afla la un moment dat. Utilizatorii aplicatiei mobile vor ramane intotdeauna anonimi si vor putea sa intre in contact cu specialistii Telefonul Copilului doar prin apasarea unui buton afisat pe ecranul telefonului mobil, in urma descarcarii aplicatiei mobile pe care ne propunem sa o dezvoltam in cadrul acestui proiect.

Impact:

Prin implementarea acestui proiect, Asociatia Telefonul Copilului se va alinia mediului in care copiii si adolescentii interactioneaza cel mai mult astazi, reusind sa vina in intampinarea nevoilor lor de informare si consiliere specializata si prin intermediul aplicatiei mobile.

Link webpage: www.telefonulcopilului.ro
Link facebook: https://ro-ro.facebook.com/asociatiatelefonulcopilului
Link twitter:
Link blog: