ÎnregistrareAutentificare

Termeni si conditii

TERMENI ŞI CONDIŢII TEIMPLICI.RO

 

 1. Drepturi de proprietate intelectuala

 

 • Site-ul Teimplici.ro („Site-ul” sau „Teimplici.ro”) este in proprietatea si administrarea TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. (TELEKOM ROMANIA MOBILE).

 

 • ro si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate materialele pe care Site-ul le contine, indiferent de forma ori continutul acestora si fara a se limita la texte scrise, imagini, documente audio, video sau audio-video, logo-uri, sloganuri etc. („Continutul”) este proprietatea TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

 • Prin simpla incarcare (expediere) pe Site a unor materiale de catre utilizatori, se considera ca, in mod legal si cu respectarea oricarui drept al tertilor, expeditorul autorizeaza in mod expres TELEKOM ROMANIA MOBILE sa utilizeze si sa dispuna fara restrictii de respectivul material.

 

 • Sub rezerva prevederilor Capitolului 3 de mai jos, este strict interzisa copierea, reproducerea si/sau utilizarea in orice alt mod a Continutului si a oricarei parti din acesta fara permisiunea in scris a TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

 1. Conditii generale pentru utilizarea Site-ului

 

 • Conditiile generale de acces si utilizare („Termeni si Conditii”), detaliate mai jos, sunt aplicabile in totalitate, permanent si in mod neconditionat tuturor vizitatorilor/utilizatorilor Site-ului.

 

 • Prin accesarea Site-ul si utilizarea continutului acestuia, utilizatorul ia la cunostinta si accepta implicit Termenii si Conditiile prezente, care inlocuiesc orice alte acorduri anterioare. Ca urmare, in cazul in care Termenii si Conditiile Site-ului nu sunt considerate acceptabile pentru utilizator, este recomandabil ca acesta sa inceteze imediat utilizarea Site-ului.

 

 • Acest Site este destinat sustinerii si implementarii unei program interactiv („Programul”) de responsabilitate corporativa (CSR), ce presupune stimularea interesului publicului pentru identificarea, promovarea si protejarea unor valori sociale și priorități din domenii de interes pentru societate. De asemenea, pe site se va desfasura un concurs de proiecte de responsabilitate sociala, denumit Concurs, si prezentat in Regulamentul publicat pe site.

 

 • 4 Prin intermediul acestui Site nu se realizeaza promovarea ori referiri la produsele si serviciile TELEKOM ROMANIA MOBILE, activitatile sale, planurile de afaceri, relatiile cu partenerii de afaceri, structura organizatorica etc. Asemenea informatii pot fi accesate vizitand website-ul www.telekom.ro.

 

 • Continutul Site-ului este cu titlu informativ si nu creeaza raporturi juridice sau obligatii pentru TELEKOM ROMANIA MOBILE. Accesarea Site-ului si/sau participarea in orice mod in cadrul Programului sau la activitatile descrise pe Site nu creeaza niciun fel de drepturi pentru utilizatori sau terte persoane in raport cu TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

 • In cazul utilizatorilor/vizitatorilor minori, se prezuma ca accesarea/utilizarea Site-ului, inclusiv, dar fara limitare la acestea, postarea de texte si imagini, participarea interactiva la activitatile de pe Site etc. se realizeaza cu acordul si sub supravegherea reprezentantului lor legal.

 

 • Accesul catre acest Site poate fi restrictionat sau suspendat oricand, fara o instiintare prealabila, inclusiv din motive de securitate ori pe parcursul executiei unei sesiuni de mentenanta, fara ca prin aceasta sa se nasca vreun drept la despagubiri in sarcina TELEKOM ROMANIA MOBILE.

 

III. Obligatii si drepturi ale utilizatorilor Teimplici.ro

 

 • Continutul se poate descarca doar in scopul pentru care a fost creat Site-ul, pentru folosul personal si fara caracter comercial si cu conditia ca utilizatorul sa respecte drepturile de autor (copyright) si orice alte drepturi de proprietate intelectuala aferente.

 

 • Nu este permisa distribuirea, modificarea, copierea (cu exceptia celor mai sus mentionate), transmiterea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea, autorizarea, acordarea de licente de folosire, crearea de lucrari derivate din, sau transferarea, vinderea sau folosirea Continutului in alt mod, fara acordul in scris al TELEKOM ROMANIA MOBILE, daca nu se prevede altfel in Termenii si Conditiile prezente.

 

 • Este interzisa folosirea Site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament contrar legii, ordinii publice sau bunelor moravuri, sau ar putea conduce la atragerea raspunderii civile, contraventionale, disciplinare, penale sau de alta natura sau ar incalca in alt mod legea. TELEKOM ROMANIA MOBILE va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate in scopul aplicarii legii si se va conforma cu orice hotarare judecatoreasca sau cerere a organelor abilitate prin care se solicita dezvaluirea identitatii oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Teimplici.ro.

 

 • Este interzisa utilizarea Site-ului in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

 

 • Persoanele care creaza un cont ONG sunt responsabile de acel cont. In cazul in care un utilizator creaza un cont ONG fals – nu are dreptul de a reprezenta acel ONG - utilizatorul poate fi actionat in judecata. Participantii se pot inscrie in Concurs prin inregistrarea pe site la sectiunea Inregistrare. Informatiile solicitate despre identitatea ONG-ului care inscrie proiectul pe site, precum Nume organizatie nonguvernamentala, nume proiect, rezumat proiect, foto proiect, scop proiect vor fi vizibile pe website in timpul desfasurarii concursului.

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE isi rezerva dreptul de a dispune oricand masuri privind restrictionarea accesului oricarui utilizator/vizitator care incalca prevederile Termenilor si Conditiilor sau sunt suspecti ca incalca drepturi de autor si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

 1. Confidentialitate

 

4.1. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail transmise pe Teimplici.ro, prin posta electronica sau prin orice alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Protectia datelor cu caracter personal (Capitolul 8 de mai jos).

 

4.2. Sub rezerva prevederilor Capitolului 1 de mai sus, orice alt fel de comunicari sau materiale transmise pe Teimplici.ro, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

 

 1. Modificari ale Continutului Teimplici.ro

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE isi rezerva dreptul de modificare a Continutului Site-ului, fara niciun fel de preaviz explicit sau implicit.

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE nu isi asuma nicio forma de raspundere pentru felul in care este accesat si/sau utilizat Continutul Site-ului de catre utilizatori sau pentru implicatiile care ar putea decurge din accesarea si/sau utilizarea acestuia.

 

 1. Exonerarea de Raspundere

 

 • Accesarea si utilizarea Teimplici.ro este o alegere care apartine utilizatorului. Fiecare utilizator este exclusiv raspunzator atat pentru propriile activitati desfasurate in cadrul contului sau cat si pentru acuratetea, corectitudinea si legalitatea informatiilor furnizate cu ocazia utilizarii Site-ului.

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE sau orice alta persoana implicata in conceperea, producerea sau dezvoltarea Site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar putea rezulta din sau in legatura cu accesarea si utilizarea Site-ului sau a Continutului. TELEKOM ROMANIA MOBILE nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru niciun prejudiciu care ar putea sa apara in urma accesarii sau utilizarii Site-ului, a descarcarii oricarui material, informatie, text, imagine, fisier video sau audio de pe acest Site.

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE nu isi asuma niciun fel de raspundere cu privire la orice erori sau disfunctionalitati ale programelor de calculator utilizabile in legatura cu vizitarea/utilizarea Site-ului si nu poate fi facut raspunzator pentru erori intervenite in legatura cu expedierea/receptionarea mesajelor de tip e-mail.

 

VII. Link-uri catre site-urile unei terte parti

 

 • ro poate contine link-uri catre alte site-uri. Accesarea acestor link-uri este la libera alegere a utilizatorului.

 

 • Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. Pentru evitarea oricarui dubiu, TELEKOM ROMANIA MOBILE nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru conditiile de confidentialitate, securitate si de functionalitate ale acestor site-uri. De asemenea, TELEKOM ROMANIA MOBILE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe Site si nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. In cazul in care utilizatorul intra printr-un link pe astfel de site-uri, isi asuma personal orice fel de risc.

 

7.3 Fara a se limita la cele mai sus mentionate, TELEKOM ROMANIA MOBILE isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

 1. Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
 2. Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
 3. Au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui scop licit, moral si conform ordinii publice;
 4. Nu ofera o securitate adecvata;
 5. Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
 6. Sunt licentioase, calomnioase ori lezeaza in orice mod interesele sau drepturile utilizatorului etc.

insa nelimitat la situatiile de mai sus.

 

VIII. PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal in organizarea si desfasurarea prezentului Concurs de catre Organizator va avea loc in conformitate cu informarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site-ul www.teimplici.ro disponibila aici [http://teimplici.ro/infogdpr].

 

 

 1. Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor

 

 • TELEKOM ROMANIA MOBILE isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau retrage Termenii si Conditiile Site-ului la orice ora si fara preaviz.

 

 • Orice utilizare a Site-ului dupa schimbarea acestor Termeni si Conditii inseamna implicit ca utilizatorul este de acord cu modificarile aparute.

 

 1. Legea aplicabila. Litigii

 

 • Termenii si Conditiile prezente sunt guvernate de legea romana.

 

 • Utilizatorii agreeaza ca orice neintelegeri aparute in legatura cu utilizarea Site-ului sa fie supuse spre solutionare instantei romane competente de la sediul central al TELEKOM ROMANIA MOBILE.